Om oss

CLOUDS er den lille nisjebutikken med særpreg og sjarm.

Du som kunde er selvsagt i fokus. Med stikkordene trivsel & tillit, omsorg & service, profesjonalitet & kvalitet, ønsker vi å gi deg en liten opplevelse ved hvert besøk enten du er i handlehumør eller ikke. 

Den personlige kontakten vi får med kundene i butikken er verdifull. Med netthandel er ikke dette like lett å oppnå. Men husk at vi er her for deg, selv om nettet er din handelsportal. Så ta kontakt om du lurer på noe. 

CLOUDS har tidligere vært en kjede av butikker i Oslo og på østlandet. Vårt mangeårige virke har gjort oss erfarne i å finne mange gode varer du ikke vil se overalt. Det gir særpreg. Vi er opptatt av kvalitet, passform og funksjonalitet. Pris skal også samsvarer med dette.

Som alle har sett er tidene forandret og vi satser nå derfor på netthandel i tillegg til den hyggelig lille butikken vi har på Frogner i Oslo. Har du ikke vært innom enda?  Kom gjerne på besøk! :-)  Du vil selvsagt finne et større utvalg av klær, smykker og annet tilbehør i butiiken enn her på nettet, men nettbutikken skal også vokse med varer, så det er bare å følge med. 

Frogner er også en liten og hyggelig bydel verdt et besøk. Det er ikke langt fra Oslo sentrum, gå turen gjennom Slottsparken, så er du der. Her finner du mange nisjebutikker, kafeer, gallerier og mye mer. En rusletur rundt i gatene her og oppdage all den flotte arkitekturen, er fint det også. Løft blikket!

Vi gleder oss til å møtes, enten her på nettet - eller i butikken i Skovveien.

Varme hilsener til deg fra oss.

Liv Runningen

Meny